Downloaden & Installatie

Niet iedereen is even handig met computer(software), daarom hebben wij deze korte maar duidelijke handleiding geschreven over de installatie van Adressen Programma Pro. In deze handleiding leest u stap voor stap hoe u Adressen Programma Pro kunt installeren op uw computer. Elke stap is vergezeld met een duidelijke afbeelding om de tekst te verduidelijken.

Stap 1: Downloaden

Via onze website download u het installatie pakket van Adressen Programma Pro.

Stap 2: Installeren

Stap 2.1
Hier ziet u het welkom scherm van Adressen Programma Pro, het is aanbevolen om alle lopende programma's af te sluiten. Hierdoor wordt de mogelijkheid op fouten beperkt.
Stap 2.2
Op deze pagina kunt u bepalen waar u Adressen Programma Pro wilt installeren. Dit kan belangrijk zijn wanneer u meerdere harde schijven in uw computer heeft en u een scheiding heeft tussen de Windows schijf en een schijf voor applicaties/spellen enz.
Stap 2.3
Wanneer u op Installeren klikt zal de installatie beginnen. Op deze pagina kunt u eventuele fouten zien en corrigeren door op Vorige te klikken.
Stap 2.4
Het installatie programma is Adressen Programma Pro op uw computer aan het installeren. Wacht geduldig tot de installatie voltooid is.
Stap 2.5
Dit is het bevestigingsscherm dat de installatie voltooid is. U heeft de mogelijkheid om Adressen Programma Pro direct op te starten door op Voltooien te klikken, als u niet wilt dat Adressen Programma Pro gelijk opstart, haal dan het vinkje weg bij het vakje Start Adressen Programma Pro 7 en druk op Voltooien.

Stap 3: Afronden

Na het doorlopen van deze handleiding heeft u Adressen Programma Pro succesvol op uw computer geïnstalleerd. Mocht er toch iets onduidelijk of mis gegaan zijn neem dan contact met ons.

Afdrukken/exporteren
QR Code
QR Code install (generated for current page)