Downloaden & Installatie

Niet iedereen is even handig met computer(software), daarom hebben wij deze korte maar duidelijke handleiding geschreven over de installatie van Adressen Programma Pro. In deze handleiding leest u stap voor stap hoe u Adressen Programma Pro kunt installeren op uw computer. Elke stap is vergezeld met een duidelijke afbeelding om de tekst te verduidelijken.

Stap 1: Downloaden

Stap 1.1
De meest actuele versie kunt u altijd vinden op onze download pagina. Onder het kopje Adressen Programma Pro Compleet ziet u de meest actuele versie en de download link. Wanneer u daar op klikt zal er een venster komen waar u de download kunt starten. U krijgt dan een venter soortgelijk aan de afbeelding hiernaast te zien.

Vanaf de download pagina kunt u ook altijd de laatst nieuwe update bestanden downloaden. Het is echter makkelijker om via de ingebouwde automatische update functie uw Adressen Programma Pro installatie bij te werken.

Wanneer u Adressen Programma Pro eenmalig wilt installeren klikt u op Uitvoeren, nadat de download afgerond is en de installatie voltooid is zullen de installatiebestanden automatisch verwijderd worden. Wilt u de installatie bestanden bewaren, dan kunt u het beste klikken op Opslaan, u krijgt dan een opslag dialoog te zien. Sla de installatiebestanden op een logische plek op zodat u ze later nog kunt terugvinden.
Stap 1.2
Wanneer het downloaden voltooid is en u de installatie probeert te starten zal het volgende venster weergegeven worden. Wanneer u door wilt gaan met de installatie drukt u op Uitvoeren. De installatie zal worden gestart.

Stap 2: Installeren

Stap 2.1
Hier ziet u het welkom scherm van Adressen Programma Pro, het is aanbevolen om alle lopende programma's af te sluiten. Hierdoor wordt de mogelijkheid op fouten beperkt.
Stap 2.2
Op deze pagina kunt u bepalen waar u Adressen Programma Pro wilt installeren. Dit kan belangrijk zijn wanneer u meerdere harde schijven in uw computer heeft en u een scheiding heeft tussen de Windows schijf en een schijf voor applicaties/spellen enz.

Ook vind u in dit venster de benodigde schijfruimte, voor deze versie is er tenminste 6,2 MB vrije schijfruimte nodig. Natuurlijk groeit uw adresboek naarmate u Adressen Programma Pro meer gebruikt, de 6,2 MB is de minimale ruimte die nodig is om het programma te installeren.
Stap 2.3
Hier kunt u aangeven of u een menu voor Adressen Programma Pro in het Start → Alle Programma's wilt aanmaken, hierdoor kunt u Adressen Programma Pro sneller opstarten. U kunt deze mogelijkheid ook uitschakelen door het vinkje bij Geen Menu start map aanmaken uit te vinken.
Stap 2.4
Op deze pagina kunt u aangeven of u een snelkoppeling op het bureaublad wilt hebben. Bovendien kunt u hier aangeven of u een icoon in de snelstart balk wilt hebben.

De snelstart balk is de rij met iconen naast de Windows Start knop. Het kan zijn dat deze balk is uitgeschakeld. Hieronder kunt u een voorbeeld van de snelstartbalk zien.
Stap 2.5
Hier ziet u een samenvatting van de gekozen opties, wanneer u op Installeren klikt zal de installatie beginnen. Op deze pagina kunt u eventuele fouten zien en corrigeren door op Vorige te klikken.
Stap 2.6
Het installatie programma is Adressen Programma Pro op uw computer aan het installeren. Wacht geduldig tot de installatie voltooid is.
Stap 2.7
Dit is het bevestigingsscherm dat de installatie voltooid is. U heeft de mogelijkheid om Adressen Programma Pro direct op te starten door op Voltooien te klikken, als u niet wilt dat Adressen Programma Pro gelijk opstart, haal dan het vinkje weg bij het vakje Start Adressen Programma Pro en druk op Voltooien.

Stap 3: Afronden

Na het doorlopen van deze handleiding heeft u Adressen Programma Pro succesvol op uw computer geïnstalleerd. Mocht er toch iets onduidelijk of mis gegaan zijn neem dan contact met ons.

Afdrukken/exporteren
QR Code
QR Code install (generated for current page)