Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
import:csv [2018/08/12 16:51]
administrator [Algemeen]
import:csv [2018/08/12 16:52] (huidige)
administrator [Algemeen]
Regel 22: Regel 22:
 Middels de CSV bestanden import is het mogelijk CSV bestanden die andere programma'​s produceren te importeren in Adressen Programma Pro. Door op de knop ''​Open CSV bestand''​ te klikken krijgt u een keuze venster om het te importeren bestand te selecteren. Middels de CSV bestanden import is het mogelijk CSV bestanden die andere programma'​s produceren te importeren in Adressen Programma Pro. Door op de knop ''​Open CSV bestand''​ te klikken krijgt u een keuze venster om het te importeren bestand te selecteren.
  
-Nadat u een bestand gekozen heeft wordt er een optie venster weergegeven. Hierin kunt u het scheidingsteken en de bestands encoding instellen. Het scheidingsteken is normaal gesproken het ''​puntkomma'' ​";" ​karakter. Indien het CSV bestand een ander karakter als scheidingsteken gebruikt voer die dan in plaats van het puntkomma karakter.+Nadat u een bestand gekozen heeft wordt er een optie venster weergegeven. Hierin kunt u het scheidingsteken en de bestands encoding instellen. Het scheidingsteken is normaal gesproken het ''​puntkomma ​;''​ karakter. Indien het CSV bestand een ander karakter als scheidingsteken gebruikt voer die dan in plaats van het puntkomma karakter.
  
 De bestands encoding geeft aan hoe de structuur van het CSV bestand opgebouwd is. Normaal gesproken kan deze op ''​Standaard''​ blijven staan, wanneer gebruik gemaakt wordt van speciale tekens kan hiervan afgeweken worden. De bestands encoding geeft aan hoe de structuur van het CSV bestand opgebouwd is. Normaal gesproken kan deze op ''​Standaard''​ blijven staan, wanneer gebruik gemaakt wordt van speciale tekens kan hiervan afgeweken worden.
Afdrukken/exporteren
QR Code
QR Code import:csv (generated for current page)