Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
func:options_readonly [2017/08/07 14:47]
administrator
func:options_readonly [2017/08/07 14:47] (huidige)
administrator [Alleen-Lezen optiebestand melding]
Regel 3: Regel 3:
 Om Adressen Programma Pro te kunnen laten functioneren heeft het schrijf toegang nodig tot het optie bestand. In dit bestand zitten de applicatie opties die los staan van het adresboek opgeslagen. Om Adressen Programma Pro te kunnen laten functioneren heeft het schrijf toegang nodig tot het optie bestand. In dit bestand zitten de applicatie opties die los staan van het adresboek opgeslagen.
  
-Bij opstarten van Adressen Programma Pro controleert het programma of het optie bestand ''​Options.db''​ schrijfbaar is. Als dit niet het geval is zal het programma de volgende melding geven. U dient het optiebestand schrijfbaar te maken vooruit u Adressen Programma Pro volledig ​kan opstarten.+Bij opstarten van Adressen Programma Pro controleert het programma of het optie bestand ''​Options.db''​ schrijfbaar is. Als dit niet het geval is zal het programma de volgende melding geven. U dient het optiebestand schrijfbaar te maken vooruit u Adressen Programma Pro volledig ​kunt opstarten.
  
 Nadat u het optiebestand schrijfbaar gemaakt hebt kunt u op de knop ''​Opnieuw proberen''​ klikken om het programma nogmaals te laten controleren of het optiebestand schrijbaar is door Adressen Programma Pro. Nadat u het optiebestand schrijfbaar gemaakt hebt kunt u op de knop ''​Opnieuw proberen''​ klikken om het programma nogmaals te laten controleren of het optiebestand schrijbaar is door Adressen Programma Pro.
Afdrukken/exporteren
QR Code
QR Code func:options_readonly (generated for current page)