Welkomswizard

De welkomswizard zal bij de eerste keer starten van Adressen Programma Pro gestart worden. Via deze wizard kunt u in een paar simpele stappen uw eerste adresboek opzetten. Het is niet mogelijk deze wizard handmatig op te starten.

Wizard

Pagina 1
Opstart pagina met informatie over wat deze wizard te bieden heeft
Pagina 2
Kies de locatie van het adresboek op uw hardeschijf, dit kan ook een draagbaar medium zijn zoals een USB stick. De bestandsnaam die u uw adresboek geeft komt nergens terug binnen het programma. Standaard zal het programma de Mijn Documenten directory gebruiken voor de adresboek locatie.

De weergave naam dient u apart in te vullen onder de bestandsnaam.
Pagina 3
Op deze pagina kunt u gegevens invoeren over de beheerder van het adresboek. Deze data wordt weergegeven op de Start pagina wanneer het adresboek geopend wordt. De data kunt u op een later tijdstip wijzigen in het adresboek eigenschappen venster

Deze stap is optioneel
Pagina 4
Op deze pagina kunt u enkele opties bepalen zoals de Auto-Update. Deze opties zijn Applicatie opties en worden los van het adresboek opgeslagen. Deze opties kunt u op een later tijdstip wijzigen via het applicatie opties venster
Pagina 5
De laatste stap in de wizard geeft algemene informatie over Adressen Programma Pro.

Als laatste kunt u aangegeven of er een snelkoppeling op uw bureaublad geplaatst moet worden die automatisch het zojuist aangemaakte adresboek opent. Lees verder.

Nadat de wizard afgesloten is zal het nieuwe adresboek direct geopend worden.
Afdrukken/exporteren
QR Code
QR Code forms:wizards:welcome (generated for current page)